Ophaaldienst

Wilt u herbruikbare goederen kwijt?

Bel ons!

Wij halen voor hergebruik geschikte spullen gratis bij u op. Voor het maken van een afspraak zijn wij maandag t/m donderdag bereikbaar van 8.30-12.30 uur en van 13.00- 16.30 uur en op vrijdag van 8.30-12.00 uur.

Voor de regio Stadskanaal – Vlagtwedde – Borger-Odoorn – Aa & Hunze en omgeving: (0599) 65 13 13.

Voor de regio Veendam – Menterwolde – Pekela – Winschoten en omgeving: (0598) 69 64 77 (kies a.u.b. 1 in het keuzemenu).

U kunt ook mailen: kringloop@wedeka.nl. Wilt u in het mailbericht uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden? Wij nemen dan contact met u op.

Waarschijnlijk ten overvloede willen we u er op wijzen dat wij alleen bruikbare spullen mee kunnen nemen. Voor afval kunt u contact opnemen met uw gemeente of naar een plaatselijke afvalbrengstation gaan.

Het kan ook zijn dat er gestart wordt op een werkplek bij Wedeka. Nadat hier ervaring is opgedaan en er voldoende werknemersvaardigheden zijn, wordt de stap naar een reguliere werkplek gezet.

De werknemers worden op de werkplek begeleid door jobcoaches. Hiervoor vinden regelmatig bezoekjes op de werkplek plaats.

Soms wordt er ook samen op de werkplek gewerkt (coaching on the job). Steeds vinden er voortgangsgesprekken plaats. De jobcoach maakt afspraken met de werknemer en de werkgever. Hierbij staan duidelijkheid en het aanbrengen van structuur voorop.